Black Friday

Black Friday hos Billigt Fiskegrej

Så er det snart Black Friday, og det fejrer vi selvfølgelig også hos Billigt Fiskegrej.

Fredag den 27. November 2020 kan du spare penge på flere vores varer. Så vær med til den helt store shoppedag og køb alt vores billige fiskeudstyr endnu billigere.

Når datoen siger den 27. November, er der flere penge at spare på udvalgte varer. Der vil være enorme besparelser på udvalgte produkter, som vi afslører for dig på dagen. Så mangler du noget nyt fiskegrej, er Black Friday det perfekte tidspunkt for dig at købe det, du mangler. Vi har fiskegrej udsalg til dig, så måske dit yndlingsprodukt også kommer på udsalg. 

Op til Black Friday afslører vi nogle af vores tilbud, så du ved, hvad du kan se frem til, og så kan du selvfølgelig finde endnu flere fantastiske tilbud på fiskegrej den 27. november. Alle tilbud er tidsbegrænset og kun så længe lager haves. Skynd dig at få shoppet alle dine yndlings varer, så du er sikker på at få det fiskegrej, du altid har ønsket dig.

Køb julegaverne på Black Friday

Er du en af dem, der gerne vil have overstået de fleste, hvis ikke alle, julegaver inden kalenderen siger december, så kan det være en god idé at købe julegaverne på Black Friday. Du får nemlig en masse besparelser på vores produkter, hvis du køber dem på Black Friday. Så er sønnike den helt store lystfisker og ønsker sig en ny fiskestang, eller skal manden have fornyet sit fiskegrej, er der flere penge at spare, hvis du køber deres julegaver på Black Friday. 

 

Vores Black Friday tilbud gælder selvfølgelig på webshoppen, men du er også mere end velkommen til at tage forbi vores butik på Amagerbrogade og se vores udvalgte tilbud. Så har du muligheden for at stille spørgsmål i butikken og være sikker på, at du får købt de helt rigtige julegaver. Vi elsker gode tilbud i Danmark, og de fleste er derfor glade for den store shoppedag, der hvert år melder sig i slutningen af november. Black Friday er egentlig en amerikansk tradition, som vi så har taget til os de seneste år. Hvert år falder Black Friday dagen efter Thanksgiving, der er en amerikansk højtidelighed og er den fjerde torsdag i november. Så er du typen, der hvert år er nødt til at slå op, hvornår Black Friday egentlig er, kan det her måske være en nem huskeregel for dig. Ellers kan du allerede nu skrive i kalenderen at Black Friday næste år er fredag den 27. november.

Har du spørgsmål?

Er du tvivl om hvilke varer, der kommer på tilbud eller har du bare nogle generelle spørgsmål til valg af produkt, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 32 84 44 74 eller sende en mail på salg@billigtfiskegrej.dk. Så sørger vi for at du får du de helt rigtige varer på Black Friday.

Produktet er tilføjet til din ønskeseddel
Produktet er tilføjet sammenligning

Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, indkøbskurv,
trafikmålinger og til at vise målrettede annoncer.

Det er helt uskadeligt og du accepterer det ved at klikke på siden.
Kontakt os endelig ved spørgsmål.